vrijdag 20 mei 2011

Robyn Rihanna Fenty 1988


Misschien hadden jullie het al gemerkt in onze vragenlijst. Maar wij zijn hele grote fans van Rihanna. Vanaf 2005 begonnen wij beetje met top 40 muziek luisteren En het eerste liedje dat we toen leuk vonden was Pon de Replay van Rihanna. En vanaf toen zijn we helemaal fan van Rihanna!

Robyn Rihanna Fenty is geboren op 20 Februari 1988 in Saint Michael in Barbados. Rihanna brak wereldwijd door met het liedje 'Pon de Replay'.



'Music of the sun'(2005/2006), met o.a. haar debuut single 'Pon De Replay'

'A Girl Like Me'(2006/2007), met o.a. het bekende nummer 'SOS'. 


'Good Girl Gone Bad' (2007/2008), met o.a. het bekende nummer 'Umbrella'.


'Rated R' (2009/2010), met o.a. het bekende nummer 'Rude boy'

'Loud' (2010/2011), met o.a. het bekende nummer 'Only Girl'  


Dit waren alle albums die rihanna de afgelopen 6 jaar heeft uigebracht. Op de voorpagina's kun je heel goed zien dat Rihanna enorm vaak van style is veranderd!
Zeker hoe ze er nu uit ziet ( zie plaatje 'Loud') vind ik echt geweldig. Bij andere zou ik het niet mooi vinden maar bij Rihanna staat gewoon alles super!

De clip van Rihanna - California King Bed is net uigebracht en zeker het kijken waard!



17-04-2010 was het concert van Rihanna in het Gelredome. En wij waren erbij!
Met kerst gaf onze moeder ons ineens een envelopje wij wisten totaal niet wat het kon zijn. Er zaten 3 Concert kaarten in voor haar Rated R. concertt in het Gelredome! Wij waren zo ontzettend blij het was echt het mooiste cadeau wat we maar konden krijgen!
We zijn dus 17 april 2010 naar arnhem gereden om met ze drieen, want me moeder ging ook gezellig mee!  Het was zo'n geweldig concert!!! Ze deed veel nummer van ahar album Rated R. Maar ook heel veel oude bekenden nummer zoals, 'Take A Bow'.
Hieronder zie je aantal foto's die ik zelf heb gemaakt tijdens het concert!


Bij deze foto klopt de datum niet sorry!.


9 NOVEMBER 2O11 LOUD TOUR @ GELREDOME
Toen wij hoorde dat Rihanna ook dit jaar (2011) weer naar Nederland komt met een geweldig concert moesten wij natuurlijk weer kaartjes hebben. En ja hoor de eerste dag dat de kaartverkoop begon hebben we kaartjes besteld. We gaan met onze moeder en een hele goede vriendin van ons!





Geen opmerkingen: