maandag 28 februari 2011

Smokey Eyes Set van Catrice


De smokey eyes set van Catrice. Die kennen jullie denk ik wel. Hij zit in het vaste assortiment van Catrice. In dit mooie pallet zitten 3 oogschaduw kleuren en een gelliner. De ideale kleuren dus voor de perfecte Smokey Eyes.

 Ik heb de 030 Smokey Eyes set. ‘Meet me at the Bonfire. Het zijn mooie kleurtjes zo is de lichtste kleur mooi voor op het wenkbrauw bot. De 2e kleur de mooie bruine glitter kleur mooi voor in ooghoek en over het gehele ooglid. De 3e dus de zwarte kleur is natuurlijk om het Smokey te maken in de arcadeboog.
En dan als laatste is de gelliner perfect om een mooie lijn te maken. Zodat je Smokey Eyes helemaal af is.(van links naar rechts.)




Zoals je ziet staat achterop de verpakking een uitleg over hoe je het beste de Smokey Eyes kunt maken met dit paletje. De nummers voor de uitleg kun je terug zien in het plaatje rechtsboven in. Als je niet goed weet hoe je de perfecte Smokey Eyes maakt is dit heel handig natuurlijk.


Hier zie je de swatches van het pallet. In het echt is de kleur meer gepigmenteerd. Maar het lukte me niet om dit op de foto te zetten.
De oogschaduws zijn wel een beetje korrelig maar toch ook wel romig. En de gelliner werkt heel fijn, ook met heet kwastje wat je erbij krijgt.

Dit mooie Smokey Eyes setje kun je kopen bij de verkooppunten van Catrice, bijvoorbeeld bij de Kruitvat. Dit setje kost 4.49,’.

Geen opmerkingen: