zondag 29 mei 2011

Nagels vijlen.



De meeste mensen vijlen hun nagels met een kartonnen of ijzeren vijl. Wat heel slecht voor je nagels is is een ijzere vijl. Dit beschadigd je nagels en hierdoor breken en schuren je nagels veel sneller. Een kartonnenvijl is wel beter voor je nagels. Het is van zacht materiaal dus het beschadigd je nagels minder snel. Het beste resultaat vind ik een glasvijl geven. Het maakt je nagels snel glad en beschadigd je nagels  niet.
Vijl altijd één kant op en niets steeds heen en weer. het is heel slecht voor je nagels om heen en weer te vijlen. Hierdoor krijg je haakjes aan je nagels en schuren je nagels sneller.
Wil je nagels die wat vierkant zijn, dan kun je ze allemaal dezelfde kant op vijlen. Heb je liever ronde nagels, vijl dan elke nagel eerst van de ene buitenkant tot het midden en dan vanaf de andere kant naar het midden.

glasvijlen
Het is goed om vaak je nagels te vijlen en om het bij te houden. Zo geeft het voor je nagels het mooiste resultaat. Vijl elke dag even je nagels zo blijven ze mooi en stevig.

mijn mening: ik vind zelf dus de glasvijl heel fijn werken. Je nagels zijn snel goed gevijld. Een glasvijl is helemaal niet zo duur en is bij elke drogisterij wel te koop voor een paar euro. Je doet met een glasvijl heel lang.

wat voor vijl gebruiken jullie voor je nagels?
.

1 opmerking:

Lisa :) zei

Ik gebruik altijd een karton vijl ;)